Browsing by Author Kozat, Pelin
Showing results 1 to 5 of 5
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
 | 2003 | Determination of the indicator bacteria in the irradiated minced meat | Halkman, Hilal B. D.; Başbayraktar, Vasfiye; Kozat, Pelin; Yazıcı, Nizamettin; Çetinkaya, Nurcan; Halkman, A.K.; TAEK-ANTHAM |
 | 2008 | Effect of gamma irradiation on trans fatty acid composition | Güçlü, Hülya; Kozat, Pelin; Başbayraktar, Vasfiye; TAEK-SANAEM |
| 2010 | Gıda ışınlama | Çetinkaya, Nurcan; Ünal, Zati; Tükenmez, Ibrahim; İç, Erhan; Denli, Emine; Güçlü, Hülya; Halkman, Hilal B. D.; Kozat, Pelin; Başbayraktar, Vasfiye; Özyardımcı, Berna; Uygun Sarıbay, Mine; Köseoğlu, Turhan; Özvatan, Sümer; Erçin, Demet; Yazıcı, Nizamettin; Erel, Yakup; TAEK-SANAEM |
 | 2010 | Işınlanmış gıdalarda patojen mikroorganizma tespiti için genetik metotların geliştirilmesi | Halkman, Hilal B. D.; Kozat, Pelin; Köseoğlu, Turhan; TAEK-SANAEM |
 | 2003 | The microbiological quality and shelf-life of the irradiated chicken meat | Başbayraktar, Vasfiye; Kozat, Pelin; Halkman, Hilal B. D.; Çetinkaya, Nurcan; TAEK-ANAEM |