Tepe Çam, SemraAydaş, CananAydın, Talat2017-02-172017-02-172014-08Tepe Çam, S., Aydaş, C., ve Aydın, T. (2014). Laboratuvar karşılaştırma çalışmaları : ışınlanmış gıdaların farklı teknikler kullanılarak belirlenmesi. International Conference on Luminescence and ESR Dosimetry, 27–29 August 2014. Ankara.http://kurumsalarsiv.tenmak.gov.tr/handle/20.500.12878/286turinfo:eu-repo/semantics/openAccessFood irradiationGıda ışınlamasıLaboratory comparison studiesLaboratuvar karşılaştırma çalışmalarıLaboratoriesLaboratuvarlarIdentification of irradiated foodsIşınlanmış gıdaların belirlenmesiIrradiated foods -- AnalysisIşınlanmış gıdalar -- AnalizIrradiationIşınlamaLaboratuvar karşılaştırma çalışmaları : ışınlanmış gıdaların farklı teknikler kullanılarak belirlenmesiconferenceObject